Català / Español / English  ·  TEL. 933 775 166 · EMAIL info@institutjoanmiro.cat
Català / Español / English  · 

El Joan Miró

Història


L’Institut JOAN MIRÓ té una experiència de 30 anys com a centre docent d’educació secundària i batxillerat. L’experiència mitjana del professorat del nostre centre és d’uns 25 anys amb total dedicació a la docència, a la investigació i a l’atenció personal de l’alumnat.

Els equips docents formats pel professorat de les diferents matèries fan un seguiment de l’alumnat tant a nivell acadèmic com a nivell personal, coordinat pel tutor/a de cada grup.

L’objectiu més important de l’Institut Joan Miró és l’èxit acadèmic; és per això que s’ofereixen en el mateix centre classes de suport i es programen les sortides i activitats extraescolars en funció de les necessitats acadèmiques.

El nostre repte és assolir la màxima qualitat en l’ensenyament. La pràctica totalitat de l’alumnat aconsegueix el Graduat en Educació secundària obligatòria. Una gran majoria acaben els estudis de Batxillerat i continuen la seva formació a la Universitat. Fem un esforç especial en la orientació per aconseguir que tot l’alumnat de l’Institut Joan Miró surti del centre amb una sòlida preparació acadèmica i humana.