Català / Español / English  ·  TEL. 933 775 166 · EMAIL info@institutjoanmiro.cat
Català / Español / English  · 

Notícies

Incidència als ordinadors

21-01-2023

El dia 13 de gener (divendres), Microsoft va propagar l'actualització d'una versió de l'anivirus Windows Defender, versió 1.381.2140.0, que contenia un error. Com a conseqüència, el programa detectava com a codi maliciós i eliminava, qualsevol icona d'accés directe a aplicacions i navegadors, que hi hagués als equips de docents i d'alumnes del Pla d'Educació Digital. 

El problema ha estat corregit el en versions iguals o superior a la versió Windows Defender 1.381.2164.0Les aplicacions no han estat eliminades i l'esborrat ha afectat només als seus accessos directes. 

Ja ha estat activada una ordre automàtica via Intune (el sistema de gestió dels dispositius) què, per als equips amb aquesta incidència que es connectin a internet, restableix les icones estàndard corresponents a un procés d'enrolment.  Les icones creades per l'usuari de forma personalitzada no es restabliran de forma automàtica. Quant als equips que no han estat afectats, la versió de Windows Defender que es desplegarà ja serà la correcta (1.381.2164.0, o superior).

Per als centres que desitgin aplicar les polítiques de restauració dels accessos a les aplicacions abans que els hi arribi des del sistema de gestió, publiquem una guia per dur-ho a terme i en què també s'hi explica com restaurar els accessos personalizats:

Procediment actualització política accessos directes de l'equipament Windows d'alumnes i docents


Xarxes socials: