Català / Español / English  ·  TEL. 933 775 166 · EMAIL info@institutjoanmiro.cat
Català / Español / English  · 

Notícies

Conte negre per a adolescents. Intèrprets Olivia Delcán, Andrea de San Juan i Nacho Sánchez

Hem tornat al teatre!

23-02-2018
Una vetllada corprenedora

El dijous 22 de febrer l'alumnat de 1r de Batxillerat va assistir a la representació de " La tristeza de los ogros" de  Fabrice Murgia al teatre LLiure de Gràcia en horari vespertí. Es tractava d'una sortida programada pel Departament de Castellà.

L'obra, un conte de terror sobre el pas de l'adolescència a la joventut, va sorpendre al grup que no esperava trobar una posta en escena tan actual. El dramatisme de les històries i l'expressivitat tràgica dels actors van fer de la vetllada un espectacle total on es feia palès el valor interpel·lador del teatre avui. Una subtil catarsis va ser possible en deixar-nos portar per la força expressiva del relat al final de l'obra.

En acabar, en rotllana, tots volíem escoltar les explicacions que sobre el mite de Cronos feia la Isabel Santamaria, professora de Grec, il·luminant el sentit de l'obra. Tota la tornada a casa va anar acompanyada de comentaris sobre el que havíem viscut al teatre. Contents de l'aventura vam acomiadar el dia a Cornellà amb cordials salutacions pròpies dels que havíen compartit quelcom d'important.

 


Xarxes socials: