Català / Español / English  ·  TEL. 933 775 166 · EMAIL info@institutjoanmiro.cat
Català / Español / English  · 

Notícies

ESCOLA ESPORTIVA SOCIAL

29-09-2021

Obertura de inscripcions del programa ESCOLA ESPORTIVA SOCIAL (Primària i Secundària).

 

Tota la informació es pot trobar a la web de l'EES: https://escolaesportivasocialcornella.cat/


L'Escola Esportiva Social és un programa multiesportiu organitzat pels departaments d'Esports i el departament de Polítiques de Família de l'Ajuntament de Cornellà, en col·laboració amb les entitats esportives, escoles i instituts del municipi. L’objectiu es donar a conèixer noves disciplines esportives a través de una oferta d’esport educatiu i lúdic, sense competició i, alhora, oferir una opció més d'activitats extraescolars a les famílies complementant la oferta que fan a través de les AFA i Entitat Esportives de la ciutat.


Les inscripcions es faran a través de la web https://escolaesportivasocialcornella.cat/ En aquesta pàgina també trobareu tota l'oferta esportiva i les seus de cada una de les activitats que es proposen. La inscripció a secundaria es gratuïta en totes les modalitats i a primària es pot fer de 2 formes:

 

- 1.- De forma gratuïta per aquells participants que ja estan realitzant alguna activitat a través de una AFA o Entitat Esportiva.

o L’objectiu d’aquesta modalitat es complementar la oferta que teniu cada AFA o Entitat Esportiva amb les activitats de l’Escola Esportiva Social per fomentar l’activitat poliesportiva i donar un valor afegit a la vostre oferta.

o Cada AFA i Entitat Esportiva tindreu un codi únic intransferible per fer les inscripcions dels infants que us sol·licitin. Aquest es farà arribar via correu electrònic prèvia petició i justificació als següents mails:

§ AFA: Per sol·licitar el codi: imuniz@aj-cornella.cat

§ Entitat Esportiva: Per sol·licitar el codi: mtrujilloa@aj-cornella.cat

 

- 2.- De pagament per la resta de participants que no s’inscriguin a través de una AFA o Entitat Esportiva.

 

Les activitats començaran a partir del dia 4 d'octubre del 2021 a diferents escoles i equipaments esportius municipals en horari de 15:30 a 16:30 la secundària i 17 h a 19 h la primària. Podeu veure la oferta concreta a la web.

Per qualsevol dubte o aclariment, us podeu adreçar al Tècnic d’esports Miguel Trujillo: mtrujilloa@aj-cornella.cat o també al contacte del coordinador de l’escola que hi ha a la web.


Xarxes socials: