Català / Español / English  ·  TEL. 933 775 166 · EMAIL info@institutjoanmiro.cat
Català / Español / English  · 

Notícies

Cicle de conferències: Terratrèmols, volcans, i tsunamis.

10-02-2022

Un cop més l'institut Joan Miró ha pogut comptar amb la presència del Doctor en Geologia Manel Prada per parlar amb el nostre alumnat de 4 d'ESO de l'optativa de Biologia i geologia sobre Terratrèmols, volcans, i tsunamis. A més, també ha compartit amb nosaltres l'experiència recent d'haver visitat l'illa de La Palma i el seu volcà actiu. Una xerrada que ha interessat molt a tot el grup assistent i que han valorat molt positivament.

 Aquí tenim l'opinió d'algun d'ells:
 - L'altre dia va venir a fer-nos una xerrada Manel Prada. La xerrada va ser sobre plaques tectòniques, tsunamis i sismes. Ja havíem estudiat les plaques tectòniques i els sismes, però de tsunamis no havíem estudiat molt i va ser molt interessant.
 La xerrada va estar molt bé i va ampliar els nostres coneixements.
 Natàlia Coma
 
 - Va ser una xerrada molt interessant, ja que vam tractar el tema a l'inici de curs. A més, va comentar el seu viatge a La Palma i en què va consistir. Em va agradar molt i podies veure el seu interès pel tema.
 Carla Malo
 
- En Manel ens va comentar la seva experiència a La Palma i com ho va fer. La seva explicació va ser molt clara i interessant i et feien venir ganes de viure una experiència similar.
 Midya López
 
- Va explicar-ho tot de forma molt dinàmica i va acaparar la nostra atenció. Va agradar-me molt, molt ben explicat tot.
 Carlota Melero
 
Moltes gràcies, Manel. Fins la propera!
 
 

Xarxes socials: