Català / Español / English  ·  TEL. 933 775 166 · EMAIL info@institutjoanmiro.cat
Català / Español / English  · 

Notícies

Cicle de conferències: Criptografia, Oscar Font

2024/04/20

El passat dia 10 d'abril ens va visitar Oscar Font per fer una xerrada amb el nostre alumnat de 3r d'ESO. Després, a classe de català, van fer una breu crònica de l'esdeveniment.

A continuació teniu uns exemples del que els va semblar la conferència.

Moltes gràcies, Oscar. Ens veiem aviat!

  • Avui, dimecres 10 d'abril, hem tingut el plaer d'escoltar Oscar Font explicant els secrets de la criptografia i el pas d'aquesta per la història. A més, ens ha donat ànims per tenir curiositat per aprendre tot tipus de coses, enfocant molt en la part oculta de les matemàtiques. Personalment, m'ha semblat una xerrada interessant i dinàmica, aplicant l'humor i la interacció. Ha sigut immersiva i l'ànimo totalment a fer-ne més.

Mar Albareda Benítez, 3D

  • Avui Oscar Font ha vingut a l'institut Joan Miró a fer una xerrada sobre criptografia i com s'enviaven missatges secrets en el passat. També ha explicat les combinacions possibles de lletres en els missatges secrets. A més, ha ensenyat la màquina que utilitzaven els alemanys per enviar-se missatges, l'Enigma. I és una de les dues màquines que hi ha a Espanya. En la meva opinió m'ha agradat molt la xerrada perquè he après moltes coses interessants. La part que més m'ha agradat ha estat quan ha ensenyat la màquina Enigma.

Bernat Torres Caminals, 3D

 

 


Xarxes socials: